Excite

Konijn redt baasjes van de dood

Je hebt apart. Je hebt bizar. En je hebt totaal over de kop raar. In die laatste categorie valt het verhaal van Warren Taylor en Kacey Leathers. Zij waren lekker aan het slapen in hun bed toen er aan de deur van de slaapkamer gekrabbeld werd. De Britten werden wakker en deden de deur open. Daar stond hun konijn. Beneden bleek het enorm naar gas te ruiken.

Volgens Warren Taylor was het konijn, heel creatief Bunny genaamd, 's nachts uit het hok ontsnapt en omhooggehuppeld om de baasjes te waarschuwen voor het naderende gevaar. Bij het ruiken van het gas had het beestje dus niet alleen als een Houdini zijn hok geopend en niet alleen aan zijn (haar?) eigen hachje gedacht, maar ook beseft dat de mensen die hem elke dag een wortel toestoppen gewaarschuwd moesten worden. Een altruïstisch konijn dat de concepten 'waarschuwen', 'slapen' en 'gaslek' snapt, dat is een bijzonder flappie.

Uiteraard wordt Bunny nog steeds volgens plan opgegeten tijdens Kerst. Herstel, dat zouden Warren Taylor en Kacey Leathers nu nooit meer doen natuurlijk. Het is wel enigszins verontrustend dat het konijn niet eerst de gaskraan heeft dichtgedraaid en het raam heeft open gezet om het gas te laten ontsnappen. Zo bijzonder is Bunny dus ook weer niet...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020