Excite

Koningin Elizabeth wellicht bij finale Wimbledon als landgenoot speelt

Het wordt een spannende halve finale tussen Andy Murray en Andy Roddick. De Andy's spelen om een plek in de finale tegen Roger Federer. Van de partij hangt tevens af of koningin Elizabeth (81) van Engeland bij de finale van Wimbledon aanwezig zal. Andy Murray is namelijk Brits en als er een Brit in de finale staat, komt de koningin gezellig kijken. De laatste keer was dat in 1977, toen dezelfde koningin de finale tussen de Britse Virginia Wade en de Nederlandse Betty Stöve heeft gekeken. Blijkbaar helpt de komst van de koningin, want Wade won de finale.

Mocht Andy Murray de finale halen, dan zal hij alle hulp goed kunnen gebruiken. Inclusief die van de koningin. De partij tegen Andy Roddick is geen makkelijke, want de Amerikaan en de Brit zijn flink aan elkaar gewaagd. Na deze uitputtingsslag zal het fenomeen Roger Federer, nu al een legende, zijn opwachting maken. Federer won vandaag van Haas. Winnen van Federer blijft een lastige opgave, of de koningin nu komt kijken of niet.

Opvallend is trouwens dat beide Andy's een prachtige blondine als vriendin hebben. Roddick is zelfs getrouwd met zijn Brooklyn Decker. Decker is een model. Roddick zag haar in de bikini-editie van Sport's Illustrated staan en liet zijn agent bellen om haar contactgegevens op te vragen. Kijk, zo pak je zulke dingen aan. Terwijl de meeste mensen de bikini's niet eens kunnen veroorloven die in de Sports Illustrated staan, haalde de tennisser zijn vriendin uit de catalogus. Een mooi verhaal, uiteraard. Brooklyn en Andy zijn in april getrouwd.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020