Excite

Koninginnedagfeest van Radio 538 belooft een spektakel te worden!

Ieder jaar organiseert Radio 538 een groot feest op Koninginnedag. Dit vindt plaats op het museumplein in Amsterdam. Jaarlijks komen er veel mensen op dit gratis spektakel af. Vorig jaar waren er ruim 300.000 mensen op het Koninginnedagfeest afgekomen.

Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden. Het Koninginnedagfeest 2010 heeft een groot aantal artiesten bevestigd die zullen optreden. Dit zijn The Baseballs, Ilse Delange, Esmee Denters, Gerard Joling, VanVelzen, Sidney Samson, Valerius, het Feestteam, AnnaGrace, Mooi Wark en R.I.O. Eerder werd al bekend gemaakt dat Di-Rect en Frans Duijts op het Koninginnedagfeest van Radio 538.

De namen zien er veelbelovend uit. Zeker met The Baseballs heeft Radio 538 een mooi programma in elkaar weten te zetten. Het concert van The Baseballs in de Melkweg was namelijk erg snel uitverkocht. De mensen die daar niet heen kunnen, zullen dus waarschijnlijk naar Amsterdam afreizen.

De tijden waarop de bands zullen optreden wordt niet bekend gemaakt. Dit is een bewuste keuze, omdat het anders extreem druk zal zijn op bepaalde tijden. Wil je dus echt persé een van de genoemde bands live zien, dan zul je er de gehele dag bij moeten zijn. Het Koninginnedagfeest vindt plaats op, logisch, 30 april. Houd er rekening mee dat veel mensen naar Amsterdam gaan en dat het extreem druk kan zijn op de weg en het openbaar vervoer.

Afbeelding: Flickr account thms.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020