Excite

Kooivechter wil 2 miljoen van Katie Price

Het reboundhuwelijk van Katie Price kan het rondborstige glamourmodel duur komen te staan. Haar aanstaande ex, kooivechter Alex Reid, wil namelijk twee miljoen pond van haar hebben. En dat is Katie, ook bekend als Jordan, niet van plan hem te geven.

In de eerste instantie leek het erop dat de scheiding tussen de twee net zo snel zou verlopen als de bruiloft, maar Peter André, de ex van Katie, zou roet in het eten hebben gegooid. Hij zou Alex hebben aangeraden om het maximale te halen uit het huwelijk. Ook zou de zanger hebben gezegd dat hij echt te doen heeft met Alex. Volgens Peter is Katie er op uit om Alex zwart te maken, terwijl het er op lijkt dat die op zijn beurt echt van Katie hield.

Als gevolg van die opmerkingen zou Alex weer verkondigd hebben dat hij minimaal twee miljoen pond wil hebben en dat hij anders het echtelijke huis niet zal verlaten. Katie gaf eerder al aan dat ze de sloten zou vervangen op het moment dat hij het huis verliet. Het huwelijk tussen de twee verkeerde eerder al in zwaar weer. Het kwam tot een ontploffing toen Alex Junior, het zoontje van Katie en Peter, gebruikte voor een fotoshoot. Katie zou hem eerder al verboden hebben haar kinderen hiervoor in te zetten en ging door het dak toen ze hiervan hoorde. Alex ontkent overigens dat hij de bewuste foto’s verkocht heeft en geeft aan dat het meer het resultaat van een toevallige samenloop van omstandigheden was.

Afbeelding: Flickr, gebruiker firebalk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020