Excite

Kookboek van een Desperate Housewife

Eva Longoria, ook wel bekend van de televisieserie Desperate Housewives, heeft een eigen kookboek op de markt gebracht. Het heeft de titel ‘Eva's Kitchen: Cooking with Love for Family & Friends’ en staat vol heerlijke en gezonde gerechten. De promotie is al goed begonnen, want de actrice is al bij The Breakfast Show en The Late Show van David Letterman geweest.

In beide shows laat Eva zien waar haar passie voor koken vandaan komt en maakt ze meteen een paar gerechten. Veel mensen hebben de interviews gezien en er wordt dan ook gehoopt dat het boek vaak verkocht zal worden.

Ook vrienden van Eva Longoria helpen met het promoten. Zo heeft Victoria Beckham al een foto getwitterd van zichzelf met het boek en zei dat zij niet kan koken, maar een vriendin wel. En dat Beckham het nu misschien ook wel eens zou leren koken. Kim Kardashian twitterde de vraag wat ze toch eens moest eten die avond, aangezien alles er zo lekker uit zag. Ook zij plaatste er een foto bij.

Het personage dat Eva Longoria speelt in de serie Desperate Housewives is helemaal niet dol op koken. Het lijkt erop dat dit dus echt alleen maar fictie is. Eva zelf is dol op koken en blijft het liefste experimenteren om zo nieuwe gerechten te bedenken.

Afbeelding: Flickr account jingdianmeinv

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018