Excite

Koppel dat op TV $800.000 verloor krijgt tweede kans

Gabe Okoye en zijn vriendin Brittany Mayti verloren maandag maar liefst 800.000 dollar toen ze tijdens het programma Million Dollar Money Drop het verkeerde antwoord op een vraag gaven. Omdat nu echter blijkt dat het gegeven antwoord waarschijnlijk toch klopt, krijgt het stel een nieuwe kans.

De uitzending werd vrij snel wereldnieuws, omdat het koppel fikse ruzie maakte over het antwoord. Vriendin Brittany dacht dat ze het goede antwoord had – en dat antwoord zou ook juist zijn geweest -, maar ook vriend Gabe was er van overtuigd dat hij het bij het rechte eind had. Uiteindelijk besloten ze voor Gabe’s antwoord te gaan, maar dat was fout.

Gabe vertelde tijdens een televisieshow na de uitzending dat hij direct alle vragen na was gaan zoeken en op internet inderdaad tegen kwam dat zijn antwoord wel juist was. Op dat moment had hij nog niets van de tv show gehoord. Even later bracht de producer van de show een verklaring uit, waarin hij aangaf dat ze rechtstreeks bij de bron gecheckt hadden. Toen bleek dat het antwoord van Gabe inderdaad goed was. Daarom geeft het programma hen een tweede kans en zouden ze alsnog met de tonnen naar huis kunnen gaan.

Het koppel weet echter nog niet of ze daar zin in hebben. Ze hebben dan namelijk ook weer de kans dat ze alles nog een keer verliezen en dat leverde behoorlijk wat stress op. Veel mensen vinden dat de twee het geld sowieso nog moeten krijgen, maar dat wil Fox niet doen, aangezien er daarna nog een vraag volgde.

Afbeelding: Flickr account Tracy O

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019