Excite

Kort kapsel voor Beyoncé

  • Instagram

Beyoncé Knowles had genoeg van haar lange haar en gaat voor een kort kapsel. Deze week knipte de zangeres haar lange krullen af tot een pixie-cut. De 31-jarige Beyoncé knipte niet alleen haar haren, ze liet het ook blonderen. De eersten die het nieuwe haar van Beyoncé te zien kregen waren haar fans, want meteen na de knipbeurt plaatste ze foto’s op haar Instagram account.

Ventilator

Geruchten gaan dat de beslissing om haar haren te knippen gebaseerd zijn om een incident met een ventilator vorige maand. Tijdens een optreden kwamen de wapperende krullen van ‘Queen B’ vast te zitten in een blazer op het podium. Met een pixie-cut is dat risico natuurlijk nihil.

Haarstylist Beyoncé

De haarstylist van Beyoncé Kim Kimble moest wel even slikken toen de schaar erin ging. Ze had namelijk al een volledig concept uitgedacht voor de nieuwe videoclio. “Lange golvende lokken zullen nu niet meer gaan, maar ik kijk ernaar uit om iets nieuws te verzinnen. Ze weet maar al te goed dat ik haar zal geven wat ze wil,” vertelt Kimble in People Magazine. Kim Kimble werd er zelfs even emotioneel van. “Ik moest een traantje wegpinken, ja. Ik werk nu al zo lang voor haar en ze heeft altijd zo'n lang en mooi haar gehad. Anderzijds is het natuurlijk ook spannend. Ach, misschien moet ik nu ook maar de schaar laten zetten in mijn kapsel. Short hair, don’t care!”

Kun jij het ook nog niet geloven? Bekijk dan hier nog één keer alle video’s van Beyoncé met lang haar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021