Excite

Kourtney Kardashian bevalt van dochter

Afgelopen weekend beviel realityster Kourtney Kardashian van een gezonder dochter. Het meisje heet Penelope Scotland Disick. Het is het tweede kindje voor de 33-jarige realityster en haar vriend, twee jaar geleden werd grote broer Mason geboren. De kleine Penelope zal haar televisiedebuut maken in de seizoensfinale van de reallife soap. Via de entertainmentzender E! Entertainment laat Kardashian weten dat het goed gaat: “Scott en ik zijn dolblij dat we onze engel Penelope Scotland Disick mogen verwelkomen in ons leven. We zijn voor eeuwig gezegend”

Blije familie Kardashian

Volgens manager en moeder Kris Jenner verliep de geboorte vlekkeloos. Ze verklaart: “Penelope is zo schattig. Ze lijkt precies op Mason, ze is beeldschoon. We zijn ontzettend gelukkig.” Ook de andere familieleden maken via Twitter hun blijdschap over de laatste Kardashian aanwinst kenbaar. Zus Khloe wijdde op haar blog een speciaal verhaal aan de baby. Ze schrijft onder andere dat Penelope het mooiste meisje op de wereld is. “De hele familie is ontzettend blij en we krijgen geen genoeg van het nieuwe kleine meisje. En Mason vindt het nu al leuk dat hij de grote broer is!”

Herkomst Penelope Scotland

De naam Penelope Scotland is mogelijk een verwijzing naar de sexy actrice Penelope Cruz die de naam nieuw leven heeft ingeblazen. Scotland is een woordspeling met de naam van de vader van Penelope: Scott Disick. De jongste Kardashian is het eerste meisje in de familie wiens naam niet met een K begint. Kourtney en Scott hebben hiermee gebroken met de familietraditie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020