Excite

Kourtney Kardashian wijst Scott Disick de deur

  • © Getty Images
Kourtney Kardashian heeft haar vriend Scott Disick na negen jaar de deur gewezen. De twee hadden al langer relatieproblemen, omdat Kourtney zich het liefst op het gezinsleven stort, terwijl Scott juist het liefst alle feesten afloopt. Nadat er foto's van Scott in de media verschenen waarop hij te zien is met zijn ex, besloot Kourtney hem te dumpen.

De Kardashians zijn niet altijd gecharmeerd geweest van Scott, maar tot nu toe had Kourtney hem altijd verdedigd, ook toen hij bijvoorbeeld een ernstig alcoholprobleem had en zich meldde bij een afkickkliniek. Nu was voor de 36-jarige Kourtney de maat echter vol.

Scott zou, ondanks dat zijn jongste zoontje amper een half jaar oud is, al een maand van huis zijn om te feesten. Ook zou hij hebben geroepen dat hij single is. Op de foto's die van hem gemaakt werden, is te zien hoe hij zijn ex Chloe Bartoli door haar haren strijkt en hij zijn arm om haar heen legt. Daarnaast zou Scott veel tijd doorbrengen met vrienden die niet bepaald een goede invloed op hem hebben.

Kourtney heeft daarom besloten om voor haarzelf en haar kinderen te kiezen en de knoop door te hakken. De twee waren al sinds 2006 bij elkaar. In 2010 gingen ze tijdelijk uit elkaar, maar daarna kwamen ze toch weer samen en kregen ze drie kinderen: Mason (5), Penelope (3) en Reign (6 maanden). Hoewel de breuk Kourtney zwaar valt, gaat het volgens haar moeder naar omstandigheden goed met haar. De twee waren niet getrouwd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021