Excite

Krijgen de Beckhams dan toch een dochter?

David Beckham kan niet wachten tot hij voor de vierde keer vader wordt. Vrouwlief Victoria is zwanger en volgens de voetballer gaat het heel goed met haar. "Het gaat fantastisch, ze is heel gezond en voelt zich goed," vertelt David Beckham aan de Daily Mail.

Victoria kwam op dat moment met het vliegtuig aan op Heathrow Airport in Londen. Ze was op weg naar een meeting met autofabrikant Range Rover, en had volledig zwarte kleding aan. Dat kleedt immers lekker af. De voormalig Spice Girl hield een zeer prijzige handtas voor haar lichaam, maar kon haar zwangere buikje niet verhullen.

Het Engelse glamourpaar heeft al drie kinderen, allemaal jongens; Brooklyn, Romeo en Cruz. Hoewel Victoria in een aantal interviews heeft gezegd dat ze geen idee heeft of de vierde spruit een jongen of een meisje wordt, schijnt echtgenoot David al meer te weten. Hij vertelde zijn vrienden in New York dat ze wel degelijk op de hoogte zijn van de sekse van de baby.

De planning voor een babyshower, een in Amerika gebruikelijk feest voor de aanstaande moeder, is in volle gang. Het schijnt dat actrice Eva Longoria deze taak op zich genomen heeft. De Daily Mail vernam al dat de Desperate Housewives-actrice van plan is een hotelsuite te vullen met ballonnen – roze ballonnen, geen blauwe...

Afbeelding: Flickr, gebruiker friskytuna

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020