Excite

Kris en Bruce Jenner officieel gescheiden

  • © Getty Images
Kris en Bruce Jenner zijn officieel gescheiden. Het stel, dat meer dan 20 jaar samen was, ging eerder al uit elkaar, maar nu blijkt ook het papierwerk helemaal rond te zijn. Naar verluid zou Kris nog 2,5 miljoen dollar moeten betalen aan haar voormalige echtgenoot. De scheiding tussen de 59-jarige reality-tv ster en bekendste 'momager' ter wereld en de 64-jarige Olympisch kampioen werd afgelopen week uitgesproken in Los Angeles.

Het stel was samen zo'n 60 miljoen dollar waard. Die waarde zou gelijk verdeeld zijn. Omdat Kris echter onder meer de Rolls Royce, de Bentley, een Land Rover en het gezamenlijke huis houdt, moet ze Bruce hiervoor compenseren. Bruce krijgt dus 2,5 miljoen dollar, maar houdt daarnaast zijn huis in Malibu, de Porsch, een Cadillac en een Harley Davidson. Ook mag hij lid blijven van de exclusieve Sherwood Country Club, terwijl Kris haar verlovingsring mag houden.

Overigens duurt het nog 6 maanden voor de scheiding ook officieel geregistreerd staat; dit is een regel die in Amerika van toepassing is. Volgens de rechtbank zal het stel dus op 23 maart 2015 definitief gescheiden zijn. De twee hebben samen twee dochters, Kendall van 19 en Kylie van 17.

Kris en Bruce waren beiden eerder getrouwd. Kris is vooral bekend als ex-vrouw van Robert Kardashian, de advocaat van O. J. Simpson, en moeder van Kourtney, Kim, Khloe en Rob Kardashian. Bruce is vooral bekend vanwege zijn carrière als Olympisch sporter.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021