Excite

'Kris Jenner niet blij met nieuws over geslachtsverandering ex-man'

  • © Getty Images
Kris Jenner zou niet blij zijn met het nieuws over de vermeende geslachtsverandering van haar ex-man Bruce Jenner. Een bron bij de familie zou bevestigd hebben dat Bruce inderdaad een geslachtsverandering zou ondergaan. Die geruchten gaan al langere tijd. De voormalig Olympisch kampioen werd in de afgelopen maanden onder meer gespot met nagellak, langer haar en hij zou diverse operaties hebben ondergaan.

Kris blijkt het echter behoorlijk moeilijk te hebben met het nieuws. Zij vindt het choquerend en voelt zich verpletterd door het nieuws. Daarnaast is ze echter ook gelukkig en opgelucht. Bruce zou vorige maand aan zijn familie bekend hebben gemaakt dat hij voortaan door het leven wil gaan als vrouw. Jenner heeft in totaal zes kinderen bij drie verschillende vrouwen. Daarnaast is hij stiefvader van de vier kinderen die Kris met Robert Kardashian kreeg. Zijn kinderen vinden vooral zijn geluk belangrijk en lijken verder wel achter zijn beslissing te staan.

Bruce zou zijn best doen zijn transformatie zo geleidelijk mogelijk te doen, zodat zijn kinderen er het minste last van hebben en iedereen zoveel mogelijk kan wennen. Hij zou een jaar geleden al besloten hebben als vrouw verder te willen gaan en heeft zijn familie door kleine veranderingen steeds de kans gegeven te wennen aan zijn nieuwe uiterlijk en leven.

Afgelopen week werd aangekondigd dat Bruce een realityserie zou krijgen waarin de overgang van man tot vrouw wordt vastgelegd. Zijn familie staat daarachter en heeft aangegeven dat hij zijn verhaal moet vertellen op zijn eigen manier. De serie zou volgens TMZ al in mei op tv verschijnen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021