Excite

Kristen Stewart douchet niet meer

Kristen Stewart is kapot van haar breuk met Robert Pattinson. Ze kan niet meer stoppen met huilen en heeft zich sindsdien niet meer gedoucht, schone kleren aangedaan of haar haren gewassen. Stewart bedroog haar vriend met de getrouwde Rupert Sanders. Pattinson pakte meteen zijn biezen toen de ontrouw van Stewart aan het licht kwam.

Gebroken hart

Kristen Stewart verblijft momenteel in het huis van producer Giovanni Agnelli. Ze is sinds haar publieke excuses niet meer in het openbaar gezien. Volgens een bron van showbizzwebsite RadarOnline is Stewart kapot van liefdesverdriet: “Kristen gedraagt zich als een tiener wiens hart is gebroken.”

Ontroostbaar

Kristen heeft gezegd dat Robert de liefde van haar leven is. Ze had verwacht dat hij haar slippertje zou vergeven, maar ze beseft zich dat ze het volledig verpest heeft bij hem. “Ze huilt constant en praat met niemand. Ze is gekrenkt, vernederd en heeft een gebroken hart. Kristen is ontroostbaar.”

Contact verbroken

Ook Rupert Sanders wordt niet gespaard na de affaire met Kristen. Sinds het nieuws bekend werd dat Sanders het met de 19 jaar jongere actrice had aangelegd, heeft zijn vrouw Liberty Ross al het contact. Een bron vertelt aan het tijdschrift People dat Liberty helemaal kapot is van het bedrog van haar man. “Ze leken altijd zo'n gelukkige familie.”

Trouwring

Liberty heeft haar prioriteiten nu bij haar gezin liggen. “Ze is nu vooral gefocust op haar twee kinderen. Daar geeft ze het meeste om.” Vooralsnog is niet besloten of Liberty haar man nog een tweede kans wil geven. Ze werd eerder wel gespot met haar trouwring om.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020