Excite

Kristen Stewart gaat vreemd van Robert Pattinson

Actrice Kristen Stewart heeft haar vriend Robert Pattinson bedrogen met de 41-jarige regisseur Rupert Sanders. De twee werden intiem gespot toen ze zoenden in de auto van Kristen. Ook zijn er beelden opgedoken waarop Rupert Sanders Kristen op haar schouder zoent. Kristen en Rupert werkten samen aan de film Snow White And The Huntsman.

Foto’s met bewijs

De foto’s zijn te zien in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Ze zouden op 17 juli zijn genomen, toen Robert en Kristen promotieactiviteiten rondom de tienerfilm Twilight deden. De fotograaf van de kiekjes vertelde: “Ze konden geen genoeg van elkaar krijgen.”

Verklaring Kristen Stewart

Kristen Stewart heeft inmiddels een verklaring afgelegd over wat ze zelf “een inschattingsfout” noemde. “Het spijt me zo dat ik de mensen rondom mij zoveel pijn heb gedaan en schaamte heb bezorgd. Dit kortstondige moment van indiscretie heeft het belangrijkste in mijn leven op het spel gezet: Rob. Ik hou van hem, ik hou van hem. Het spijt me zo.”

Relatie Kristen en Robert

Kristen Stewart en Robert Pattinson hebben hun relatie nooit officieel bevestigd, maar verschenen wel samen op openbare gelegenheden sinds hun ontmoeting bij de eerste Twilight film. Daarna liepen ze vaak hand in hand of zoenend voor de camera’s. Vooral de afgelopen weken leken de twee zeer verliefd te zijn.

Verklaring Rupert Sanders

Ook Rupert Sanders heeft een verklaring afgegeven over het voorval. “Ik ben helemaal van slag door alle pijn die ik mijn familie heb aangedaan. Mijn beeldschone vrouw en mijn hemelse kinderen zijn alles wat ik heb in deze wereld. Ik hou zielsveel van hen. Ik bid dat we hier met z'n allen doorkomen.” De 41-jarige regisseur is zeven jaar getrouwd met het model Liberty Ross. Samen hebben ze twee kinderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020