Excite

'Kristen Stewart verliefd op een vrouw'

  • © Getty Images
Kristen Stewart zou na haar breuk met Robert Pattinson het geluk hebben gevonden in de armen van haar persoonlijke assistent Alicia. De twee zijn al weken onafscheidelijk van elkaar en de moeder van Kristen heeft nu aangegeven dat ze geaccepteerd heeft dat haar dochter van mannen en vrouwen houdt. Daarmee lijkt ze de lesbische relatie van haar dochter te bevestigen.

De actrice uit Twilight had jarenlang een relatie die behoorlijk in de spotlights stond. Ze ging toen namelijk uit met haar medespeler Robert Pattinson. Die relatie kwam echter tot een einde toen bleek at Kristen Robert bedrogen had met Rupert Sanders, die een andere film waarin zij speelde regisseerde. Sindsdien lijkt ze haar liefdesleven vooral buiten de schijnwerpers te houden.

Hoewel Kristen dus niets over haar nieuwe relaties zegt, wordt ze sinds het begin van dit jaar wel heel vaak gespot met Alicia, met wie ze ook bijvoorbeeld hand in hand loopt. Kristen's moeder, Jules, zou al naar haar verwezen hebben met de woorden 'de vriendin van mijn dochter'. Zelf wil Kristen er niet veel over zeggen, hoewel ze in een interview wel aangaf dat een persoonlijke assistente iemand is die heel dichtbij komt en waarmee je een relatie opbouwt die veel verder gaat dan haar op pad sturen voor tampons, omdat je zelf te bang bent om ze te halen.

Hoewel het overspel van Kristen het einde betekende van de relatie tussen haar en Robert, zijn de twee nog wel vrienden. Waar Kristen nu haar leven weer opgepakt lijkt te hebben met Alicia, zou Robert verloofd zijn met de zangeres FKA Twigs. Bovendien zou hij Kristen graag uit willen nodigen voor hun bruiloft. Of dat ook gaat gebeuren blijft nog even de vraag, want de toekomstige bruid lijkt daar helemaal geen oren naar te hebben.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020