Excite

Kristen Stewart wil best naakt

Kristen Stewart schaamt zich absoluut niet voor de openhartige naaktscènes in haar nieuwste film On The Road, die woensdag werd gepresenteerd op het prestigieuze filmfestival in Cannes. Volgens de actrice, die vooral bekend staat om haar rol als Bella in de Twilight serie zijn er wel grenzen, maar die heeft ze met regisseur Walter Salles nog niet bereikt. Stewart vindt niets zo saai als filmscènes waarbij het naakt krampachtig wordt verborgen en verhuld. “Zolang de intenties integer en eerlijk zijn, is er niets om mij voor te schamen.”

On The Road

In On The Road speelt Kristen de rol van de losbandige Marylou. Ze krijgt in de film een relatie met de crimineel Dean Moriarty, een van de hoofdpersonen. Samen maken ze een lange reis door Amerika. Meer dan eens biedt Dean het meisje aan zijn vriend Sal Paradise aan voor een vlugge seksbeurt. Volgens Stewart is het allemaal onderdeel van haar groei als actrice: “Ik hou ervan om mijn eigen grenzen te verleggen. Ik heb er nooit over getwijfeld. Ik hou erg van het boek en ik wilde graag mijzelf uitdagen voor deze film.”

Ouder

In 2008 werd Kristen al door Salles gevraagd voor de rol van Marylou. Ze was meteen enthousiast, maar was erg druk met de opnames van de Twilight filmreeks. Bij nader inzien een gelukkige bijkomstigheid. “Ik wel blij dat ik iets ouder was toen we gingen draaien. Ik was hier op mijn zestiende denk ik toch nog niet aan toe geweest,” zo zegt Kristen. Wie de naakte Kristen Stewart wil zien kan vanaf donderdag voor On The Road terecht in de Nederlandse bioscopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021