Excite

Kromowidjojo schoffeert Mart Smeets

Bij ieder sportevenement is er weer commentaar op de interviewkwaliteiten van presentator Mart Smeets. Zwemster Ranomi Kromowidjojo liet bij Radio 538 weten ook geen fan te zijn van de presentator. “Het ergste zit erop,” zei de golden girl, die zondag bij Mart Smeets in zijn late night show aan tafel zat.”

Grap Kromowidjojo

De tweevoudig gouden medaillewinnares was bij Edwin Evers op de radio, die vanuit Londen een programma maakt. Evers vroeg Kromowidjojo of ze nog langs Mart Smeets moest. Ze antwoordde: “Nee daar was ik gisteren, dus het ergste zit erop.” Alle aanwezigen in de studio basten in lachen uit, maar ‘Kromo’ nam vervolgens haar uitspraken niet terug toen Evers dat voorstelde.

Manon Flier en Smeets

Mart Smeets was het hele weekend doelwit van kritiek, door de manier waarop hij volleybalster Manon Flier interviewde. Flier is in Londen om haar partner beachvolleyballer Reinder Nummerdor bij te staan, maar kwalificeerde zichzelf niet voor deze Olympische Spelen. Smeets bleef tijdens het interview doorhameren op dit gevoelige punt, zelfs toen Flier zichtbaar geëmotioneerd raakte.

Mart ‘Auf Wiedersehen’ Smeets

Ondanks de kritiek op Mart Smeets, trekt het televisie-icoon iedere avond anderhalf miljoen kijkers op de publieke omroep. Boze kijkers hebben inmiddels een Facebookpagina opgericht op Mart Smeets van de buis te krijgen. Mart ‘Auf Wiedersehen’ Smeets, zoals de groep heet, is gericht tegen afzeiktelevisie. Grapjassen hebben ook een bingo gemaakt met smeetsiaanse uitspraken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020