Excite

Kussen in het dolfinarium

Terwijl in Pieterburen de zeehondjes proberen te ontkomen, gebeuren er in het dolfinarium in Harderwijk wat aangenamere dingen. In een poging om het wereldrecord te verbeteren, werden vandaag speciaal voor Valentijnsdag alle bezoekers opgeroepen tegelijkertijd te kussen bij de ingang. Precies 3.274 koppels gingen daar op in, hiermee is inderdaad het Nederlandse record verbeterd, dat daarvoor op 1.250 kussende koppels stond.

De deelnemers werd ook gevraagd zich speciaal voor de gelegenheid in het rood te kleden, waarop de reacties bijzonder creatief waren. Valentijn was alom aanwezig. Er waren niet enkel rode kleren, maar ook rode cowboyhoeden en rode paraplu's te zien, bevestigt de woordvoerder van het dolfinarium.

De stellen werden gratis toegelaten tot het dolfinarium na 10 seconden gezoend te hebben. Voor de meesten was dat geen probleem, ze bleven gewoon doorkussen na deze minimumvereiste voor het record. Het dolfinarium is van zin van dit project een jaarlijkse traditie te maken op Valentijnsdag, wegens het grote succes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020