Excite

Kylie Jenner heeft moeite met leven in de spotlights

  • © Getty Images
Kylie Jenner vindt het best moeilijk om op te groeien voor de camera's. Het jongste zusje uit de Kardashian-Jenner-clan deed dat letterlijk; zij was vanaf jonge leeftijd al te zien in de realityserie Keeping Up With The Kardashians. Hierdoor merkt ze dat mensen snel een mening over haar vormen en daar heeft ze moeite mee. Naar eigen zeggen is wat mensen in de realityserie zien maar 10 procent van haar hele leven.

Jenner vertelt dat ze ook een hele andere kant heeft, die mensen nooit zien. Ook geeft ze aan dat ze voor de camera toch vaak haar beste kant moet laten zien. "Ik voel geen druk om een goed rolmodel te zijn, maar ik doe wel mijn best om mensen te inspireren en een goed mens te zijn die de juiste dingen doet. Maar altijd de beste kant van jezelf laten zien is wel eens lastig."

Op het moment werkt Kylie, net als haar iets oudere zusje Kendall, vooral aan haar carrière als model. Ze deed onder meer mee in de show van zwager Kanye West, de man van haar halfzusje Kim Kardashian. Die carrière legt haar geen windeieren; ze kocht onlangs nog een eigen huis. Kylie geeft aan blij te zijn met de materiële dingen die ze in haar leven heeft, maar weet ook dat ze die eigenlijk niet nodig heeft.

"Mensen die denken dat ze alles hebben, kunnen zich verwend en oppervlakkig gaan gedragen. Ik denk dat je je moet bedenken dat al die spullen niet betekenen dat je alles hebt." Naast spullen heeft Kylie ook niet per se een vriend nodig om gelukkig te zijn. De geruchten gaan dat ze een relatie heeft met de 8 jaar oudere rapper Tyga, maar die zijn nog niet bevestigd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021