Excite

Kylie Jenner plaatst lippen-selfies

  • © Getty Images
Al maanden gaan er geruchten dat de 17-jarige dochter van Kris en Bruce Jenner, Kylie Jenner, haar lippen heeft laten opvullen. De laatste tijd verschijnt het halfzusje van Kim Kardashian namelijk met opvallend grote lippen. Hoewel Kylie in de eerste instantie weigerde er uitspraken over te doen, heeft ze afgelopen week gemeld dat haar lippen gewoon puur natuur zijn en dat ze ze groter laat lijken door make-up.

Veel critici leken echter niet tevreden met dat antwoord en de geruchtenmachine bleef op volle toeren draaien. Deze week werd de jongste telg van de Kardashian-Jennerclan echter weer eens gespot zonder make-up, waarbij direct duidelijk werd dat ze de waarheid sprak. Hoewel Kylie er ook zonder make-up nog steeds prachtig uit ziet, hebben haar lippen 'au naturel' zeker niet hetzelfde formaat als nádat de lippenstift is aangebracht.

Om het effect dat lippenstift en lippenpotlood kan hebben nog verder te benadrukken, besloot Kylie een aantal opvallende selfies te posten, waarop ze haar lippen nóg sterker dan normaal aanzette. Deze selfies plaatste ze op instagram, met de mededeling: "Ik vind grote lippen geweldig. Voor mijn gevoel praat iedereen al maanden over mijn lippen en ik ben het nu wel zat. Maar ik ben dol op lipliner en ik vind het geweldig om m'n lippen daarmee groter te maken."

Op de foto's is Kylie onder meer te zien met een beanie met kant en een opvallende jurk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021