Excite

Kylie krijgt Gelredome niet vol

Het eerste concert in jaren dat Kylie Minogue in Nederland gaf was geen doorslaand succes. Hoewel het concert aanvankelijk gepland was in het Gelredome moest de Australische zangeres uitwijken naar de Heineken Music Hall (HMH) omdat er niet genoeg kaartjes waren verkocht. De show kwam in de HMH slecht tot zijn recht, aldus RTL Boulevard.

Doordat het podium een tweetal catwalks had die voor de bühne samenkwamen, konden maar weinig mensen vooraan staan. Door de grote afstand tussen publiek en de zangeres was het alles behalve sfeervol in de HMH.

En dat was niet omdat Kylie het niet probeerde. Haar publiek, dat voornamelijk uit homoseksuele mannen bestond, werd getrakteerd op een waar festijn van glitterpakjes en overdreven decorstukken. Uiteraard mochten ook de mannelijke achtergronddansers niet ontbreken. Deze dansers hadden, waarschijnlijk op het publiek afgestemd, strakke Speedo zwembroekjes aan.

Ondanks de moeilijke omstandigheden kreeg de 42-jarige Kylie het uiteindelijk toch nog voor elkaar om het aanwezige publiek in extase te brengen. Aan een paar aanwezige homo’s legde ze uit dat het dansje bij het nummer ‘All my Lovers’ eigenlijk heel makkelijk was. "Trek je kleren uit en zoen iedereen in de buurt." Spontaan volgden de heren de aanwijzingen op.

Afbeelding: Flickr, gebruiker law keven

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020