Excite

Kylie Minogue is vijf jaar kankervrij

Kylie Minogue is vijf jaar kankervrij en vierde dit met haar nieuwe vlam Andres Velencoso tijdens een feest van Dolce & Gabbana in Milaan. Vorige week vertelde de Australische zangeres nog dat ze het gevoel had weer helemaal terug te zijn. Vijf jaar geleden werd bij haar borstkanker geconstateerd en was ze een tijdje volledig uit de roulatie.

Dat Kylie haar bijzondere gelegenheid viert met Dolce en Gabbana is niet vreemd: het team heeft alle kostuums ontworpen voor de huidige toer van de kleine popdiva en ze zijn al jaren bevriend. De ontwerpers krijgen altijd de vrije hand in hun ontwerpen, omdat Kylie weet dat de twee voor haar altijd precies de spijker op de kop slaan.

Eerder deze week gaf Kylie nog aan dat ze binnenkort misschien wel met haar vriend wilde trouwen en dat ze mogelijk adoptieplannen zouden hebben. De biologische klok zal voor Kylie ongetwijfeld extra luid zijn gaan tikken nadat haar zus Dannii vorig jaar een kindje kreeg. Tijdens een interview gaf ze aan dat Andres in ieder geval erg goed was met kinderen, maar dat het iets voor de toekomst was.

Kylie is op het moment nog druk bezig met haar nieuwe tour. Half februari stond ze in Denemarken op het podium en in de komende periode trekt ze heel Europa door. Op 22 juni staat het laatste optreden gepland in Perth, Australië. Voor die tijd staat ze in ieder geval nog vijf avonden in de O2 Arena in Londen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker amadeusrecord

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020