Excite

Kylie Minogue speelt in meest sexy reclame ooit

Het lingeriemerk Agent Provocateur weet haar producten goed aan de man te brengen. De reclame waarin Kylie Minogue acteert, is door de Britse krant News of the World verkozen tot meest sexy reclame ooit. Uiteraard hoopte Agent Provocateur dat veel mannen hun vriendin in lingerie van Agent Provocateur wilde zien. Aan de reclame zal het in ieder geval niet gelegen hebben.

Kylie Minogue op een mechanische stier

De reclame dateert alweer uit 2001 en is dus helaas niet meer op televisie te zien. In de reclame zit Kylie Minogue in lingerie op een mechanische stier. De muziek die gebruikt wordt is het nummer 'Main Offender' van Zweedse band The Hives. Lingerie, gitaren, Minogue en een mechanische stier, het is blijkbaar voldoende om de meest sexy reclame ooit te maken. De bewuste reclame is hieronder te zien.

Een top 10 vol wereldsterren

In de top 10 komen nog meer vrouwelijke wereldsterren voor. Dita von Teese die reclame maakt voor de Wonderbra, Kate Moss die eveneens voor Agent Provocateur aan de slag gaat en Charlize Theron die Martini's probeert te verkopen, ze staan allemaal in de top 10 van News of the World. Maar uiteraard is er geen eentje zo sexy als Kylie Minogue en haar stier...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020