Excite

L.A. of ik vertrek!

Ayda Field heeft duidelijk last van heimwee. Robbie Williams was met haar verhuisd van Hollywood naar het Britse platteland en kennelijk staat het Ayda niet zo erg aan. Ze mist Los Angeles en haar vrienden en als model vindt ze het platteland niet de aangenaamste plek om te vertoeven. Naar verluid zou Robbie haar een te romantisch beeld van Engeland hebben voorgehouden.

Verder zou Robbie zich tegenwoordig enkel met poker, voetbalwedstrijden en vooral buitenaardse wezens bezighouden. Tijd om voor de vriendin te zorgen is er gewoon niet meer. Zelfs op Valentijnsdag werden de twee gesignaleerd op een voetbalwedstrijd. Robbie is helemaal weg van graancirkels en van zijn nieuwe club: Swindon UFO research, die zich vlak bij zijn huis bevindt.

Het huis zelf geeft geen reden tot klagen: de villa is in Franse stijl opgetrokken, heeft acht miljoen euro gekost en heeft acht badkamers. Ook is er een fitnessruimte, een sauna en een zwembad.

Ondanks al dit moois is het tot een ultimatum gekomen: "L.A. of ik vertrek!" Het liefst zou Ayda Field haar vriend Robbie Williams hoe dan ook met zich meenemen, maar zonder zou ze dus ook vertrekken. In de komende dagen zal blijken of Robbie bereid is zijn zeventiende-eeuwse herenhuis terug in te ruilen voor Los Angeles.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021