Excite

LA, The Voices niet naar Songfestival

Gordon en zijn mannengroep LA, The Voices zullen niet meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Ze zangers deden mee aan het Zwitserse nationale songfestival in de hoop uit te mogen komen voor het Alpenland. Die missie is helaas mislukt, zo blijkt maandag. LA, The Voices twitterde: "De droom van Zwitserland is voorbij maar we gaan gewoon door! Iedereen die gestemd heeft ontzettend bedankt!"

Open verkiezing

LA, The Voices kreeg onvoldoende steun van het publiek tijdens de Zwitserse verkiezing. In totaal konden de Zwitsers kiezen uit 180 ingezonden liedjes. Gorden en LA, The Voices hadden twee nummers ingestuurd: Wild White Horses en Change is Gonna Come. Zwitserland werkt met een open verkiezing, waardoor iedereen liedjes kan insturen. Uiteindelijk zijn er negen finalisten geselecteerd die op 15 december in de finale van het liedjesfestival mogen optreden. Hieruit komt een winnaar naar voren, die tijdens het Eurovisie Songfestival in Malmö Zwitserland zal vertegenwoordigen.

Gordon uitte eerder zijn vechtlust om het op te nemen tegen de Nederlandse inzending Anouk. "Ik vind Anouk een geweldige zangeres, maar weet niet of Europa op haar zit te wachten." Gordon durft niet te zeggen of Anouk de volgende ronde zal halen. "Het is een loterij. Zij hoopt van wel en ik hoop het ook. Ik ben dol op haar muziek." Gordon deed al eerder mee aan het Eurovisie Songfestival als onderdeel van de Toppers. Dit keer wilde hij vooral meedoen voor zijn collegazangers van Los Angeles, The Voices.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020