Excite

Lady Gaga doet verrassingsduet met travestiet

Een groep mensen in Kentucky kreeg een ontzettende verrassing toen ze kwamen voor een optreden van een travestiet en als toegift een duet met Lady Gaga kregen. De 24-jarige zangeres zong haar nieuwe nummer Born This Way samen met de boomlange man die als haar verkleed was.

Tijdens het optreden ging Gaga helemaal los en dook ze onder meer in het publiek. Daarna werd ze door twee mannen weer op het podium gezet. Lady Gaga is op het moment bezig met haar Monster’s Ball Tour en heeft onlangs praktisch alle muzikale records verbroken met haar nieuwe singel. Het bijbehorende album, dat ook Born This Way heet, wordt op 23 mei uitgebracht.

Gaga verraste haar fans al eerder door gastoptredens en kan daardoor op veel waardering van haar fans, of ‘little monsters’, zoals ze zichzelf noemen, rekenen.

De nummers van de zangeres worden overigens niet overal even sterk gewaardeerd. In Maleisië is de tekst van het nummer Born This Way aangepast, omdat het te aanstootgevend zou zijn. Het nummer gaat onder meer over homoseksualiteit en daar is men in Maleisië niet dol op. Eerder werd ook al aan Rihanna, Avril Lavigne, Gwen Stefani en Beyoncé gevraagd of ze voor optredens in het land misschien wat beschaafdere – minder blote – kleding konden dragen.

Afbeelding: Flickr account kate_xo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020