Excite

Lady Gaga gaat Amy Winehouse spelen

In de Verenigde Staten duiken steeds meer geruchten op dat er een film gemaakt wordt over het leven van Amy Winehouse, die twee weken geleden overleed. En voor de hoofdrol wordt niet gedacht aan een Hollywood-ster. Niemand minder dan zangeres Lady Gaga zou gevraagd zijn om in de huid van Winehouse te kruipen.

Dat schrijft de Britse boulevardkrant The Daily Star deze week. Lady Gaga zou al in gesprek zijn met filmproducenten in Los Angeles over de hoofdrol in een biografische film over Winehouse, die in haar leven door drank- en drugsverslavingen werd geplaagd.

De productiemaatschappij vindt Gaga het meest geschikt om Winehouse te spelen omdat zij vanwege haar uiterlijk, stem en houding grote gelijkenissen met de soulzangeres vertoont.

Volgens The Daily Star zou Gaga niets liever willen dan de rol van Winehouse op zich te nemen. De Amerikaanse artieste ziet Winehouse als een idool en was naar eigen zeggen zo in shock van het overlijden van de 27-jarige Britse zangeres dat ze 48 uur niet kon spreken.

Overigens is het zeer aannemelijk dat Gaga binnenkort sowieso op het witte doek te zien zal zijn, ook als ze het aanbod voor de Winehouse-film afslaat. De Amerikaanse popdiva werd na het afsluiten van haar laatste wereldtour overladen met filmscripts. Gaga zou echter geduldig op de juiste rol willen wachten en deze lijkt met de film over Winehouse snel voorbij te komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020