Excite

Lady Gaga gedumpt

Lady Gaga is onlangs gedumpt door haar vriendje Speedy. Ze hadden een relatie van drie maanden, maar deze is nu voorbij. Dat heeft alles te maken met een foto die Speedy in het Engelse dagblad The Sun zag staan. Op deze foto stond Lady Gaga terwijl ze een andere man kuste. De kus vond plaats bij een restaurant in Londen en er waren zo’n twintig werknemers bij aanwezig.

Een bron zei op de showbizzsite ‘E! News’ het volgende over Speedy: Hij was zeer ontgoocheld, maar met bedriegers kan hij niet overweg.’ Speedy had speciaal voor de tournee van Lady GaGa vakantie gevraagd, zodat hij haar zou vergezellen. Ook zijn ze samen op vakantie op Hawaii geweest. Lady Gaga heeft nog niets gezegd over de zoen.

Lady Gaga is ook wel Stefani Joanne Angelina Germanotta, een Amerikaanse singer-songwriter. Ze maakt elektronische muziek die door velen wordt gezien als een rivavel van de electropop uit de jaren 90. Ze schrijft al haar nummers zelf en ontwerpt ook de videoclips. Haar eerste single was Just Dance, waar ze een Grammy mee gewonnen heeft. Ook kwamen de singles Poker Face en LoveGame uit. Lady Gaga is in een zeer korte periode uitgegroeid tot een grote wereldster.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020