Excite

Lady Gaga gespot in bizarre outfit voor yoga

Waar we vooral veel foto’s van celebs zien die in gemakkelijke kleding – en soms zelfs zonder make-up – naar de sportschool gaan, laat Lady Gaga zien dat ze op geen enkele manier als ‘gewone celeb’ door kan gaan. De beroemde zangeres vertrok naar haar yogalessen op een stel bijzonder bizarre laarzen met plateauzolen.

Omdat het bijna niet mogelijk was om zelf te lopen op de laarzen, die zolen hebben van ongeveer vijfentwintig centimeter, werd de zangeres bijgestaan door een vrijwilliger. Hij hielp haar het centrum binnen.

Gaga had zich opgegeven voor een sessie Bikram yoga, waarbij de yogaoefeningen moeten worden uitgevoerd terwijl het in de oefenruimte ontzettend warm is. Hierdoor zweet je veel meer en dwing je je lichaam eigenlijk tot het uiterste. Gaga beoefent deze vorm van yoga graag, zoals ook andere celebs, zoals Madonna en Cameron Diaz.

Om verder slank te blijven houdt Lady Gaga er een heel strikt dieet op na: veel geroosterde kip en kalkoen, kokoswater, tofu en andere gezonde producten.

Binnenkort kunnen we weer een nieuw album van Lady Gaga verwachten. Ze heeft haar nieuwe album geschreven en opgenomen tijdens haar wereldtournee. Dit is niet gebruikelijk, meestal nemen artiesten hier een tijd voor vrij, maar Gaga heeft aangegeven dat ze haar fans niet onnodig wilde laten wachten én dat ze dagelijks muziek schrijft, dus dat ze er gewoon geen jaren voor nodig heeft.

Afbeelding: Flickr, gebruiker kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021