Excite

Lady Gaga heeft opnieuw eetprobleem

Lady Gaga lijdt al vanaf haar vijftiende aan anorexia en boulimia. Dat heeft de Born This Way-zangeres op haar website gezet. Lady Gaga, die na haar concert in Amsterdam vertelde dat ze elf kilo was aangekomen, plaatste enkele foto’s van zichzelf in ondergoed om haar verhaal kracht bij te zetten. Het onderschrift luidde: “Boulimia en anorexia sinds ik 15 jaar was.”

Pasta kilo’s

Na het plaatsen van de foto’s werd Lady Gaga’s website littlemonsters.com overspoeld met reacties van fans die met de zangeres meeleven. Een meisje schreef: “Ik kan niet stoppen met huilen. Ik vecht nu met hetzelfde probleem.” En een mannelijke fan reageerde: “Om eerlijk te zijn kan ik jouw gewichtstoename niet zien en het is ook niet belangrijk, zelfs als ik het wel zou zien.” Lady Gaga wijdde de extra kilo’s eerst aan haar vaders Italiaanse restaurant in New York. “Ik ben dol op pasta en ik ben een Italiaans meisje. Dat is een van de redenen waarom ik New York de laatste tijd probeer te mijden. Iedere keer als ik er eet, kom ik ruim twee kilo aan.”

Born This Way campagne

Lady Gaga plaatste eerder deze week al een naaktfoto van zichzelf, gemaakt door fotograaf Terry Richardson. De foto, die niet gephotoshopt is, heeft de titel ‘Lady Gaga Unretouched #2.’ Met de foto’s en de onthullingen over haar eetstoornis probeert Lady Gaga haar fans ervan bewust te maken dat niemand perfect is. Als onderdeel van haar Born This Way-campagne worden Gaga-fans met een bijzonder uiterlijk, vaak voortgekomen uit een ziekte of een aangeboren afwijking, aangemoedigd foto's van zichzelf te posten. Lady Gaga plaatst er zo nu en dan een van zichzelf tussendoor, terwijl ze de inzender prijst om zijn lef.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021