Excite

Lady GaGa is excentriek en arm

Lady GaGa is bezig een indrukwekkende carrière neer te zetten. De feeks uit de Verenigde Staten heeft inmiddels al in veel landen een nummer 1-hit gescoord met Pokerface en ook haar album doet het goed. Lady GaGa weet constant de aandacht van de media vast te houden met bijzondere uitspraken. En wie genoemd wordt in de media, verkoopt. Het is dan ook niet zo vreemd dat Lady GaGa regelmatig te betrappen is op een boude uitspraak. Hoewel ze daarmee heerst in het showbiznieuws, beweert ze zelf geen spaarcent meer te hebben.

Al het geld dat Lady GaGa ooit had en met haar singles en album verdiend heeft, is gestoken in de show. Omdat Lady GaGa nogal van excentriek houdt, betekent dat er een hoop geld is gaan zitten in vuurspugende BH's, pikante pakjes, wervelende shows en torenhoge stilleto's. De popartieste heeft schijnbaar niets meer overgehouden en ging al vier keer bankroet. Maar ze blijft stug doorgaan met het neerzetten van wervelende shows en het besteden van geld aan excentrieke pakjes en gadgets. Lady GaGa heeft namelijk een missie.

"Ik wil iedereen laten klaarkomen, zonder dat ze aan zichzelf zitten", zei Lady GaGa onlangs. Toe maar, een massaal orgasme voor elkaar krijgen door goede muziek te spelen en daarmee iedereen in extase te brengen. Dat is tenminste ambitie, dat is een hoger doel. Lady GaGa hoopt het te bereiken tijdens haar concerten. Wellicht gebeurt dat later dit jaar, als ze door de Verenigde Staten gaat touren met Kanye West. Naar eigen zeggen wordt die tour een historisch moment in de geschiedenis van de muziek. Of het historisch wordt, is nu nog niet te zeggen. Excentriek en over the top wordt het zeker weten!

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020