Excite

Lady Gaga komt op voor Kanye West

Na zijn onbeschofte optreden tijdens de MTV VMA’s, waar hij de microfoon uit de handen van winnares Taylor Swift pakte en liet weten dat hij Beyoncé beter vond, kan Kanye West maar weinig goeds doen. Zelfs president Obama noemde hem een ‘jackass’. Lady Gaga, die op tour gaat met Kanye, is milder.

Volgens haar maakt iedereen fouten en is West een prima gozer. Daarom voelt hij zich ook erg rot over het incident. Lady Gaga ziet zijn optreden tijdens de VMA’s meer als een incidentje dat helemaal niet weergeeft hoe Kanye in het echt is. Zijn echte persoonlijkheid is heel anders dan we op TV zagen.

Gaga vindt dan ook dat de vervelende opmerkingen aan het adres van West en de boycot op mijn muziek nu maar eens voorbij moeten zijn. Natuurlijk houdt iedereen van een goede roddel en ze begrijpt ook wel dat hij bekend is en dus in beeld staat, maar ze noemt het oneerlijk dat iemand op één fout beoordeeld wordt.

Zelf kwam Kanye al vrij snel na het incident tot inkeer en liet hij via diverse media weten dat het hem ontzettend speet. Het koste hem echter nog wel een paar dagen om Taylor Swift persoonlijk op te bellen en haar zijn excuses aan te bieden. Toen hij dat gedaan had, was de kous voor Swift ook af. Veel fans van Swift denken daar echter anders over en vergeten dit incident niet zo snel als Kanye misschien zou willen!

Afbeelding: Flickr account Aflickion

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021