Excite

Lady Gaga maakt spectaculaire val van piano

Lady Gaga staat bekend om haar indrukwekkende optredens. Dat niet alle opvallende elementen uit zo’n optreden helemaal gepland zijn, blijkt wel uit haar optreden in Houston deze week. Daar viel ze van haar piano, plat op haar rug. Het kostte haar echter geen moeite om binnen no time weer op te staan en verder te gaan.

Tijdens haar optreden ging Lady Gaga met een been op haar toetsen staan en met het andere been op haar pianokrukje. Terwijl ze daar stond te dansen, klapte de kruk om en viel ze behoorlijk hard op de grond. Ze kwam zelfs helemaal onder haar piano terecht. Zodra ze haar microfoon weer goed te pakken had, zong ze gewoon door, terwijl ze ondertussen probeerde om zichzelf weer omhoog te trekken aan haar piano.

Nadien deed ze alsof er helemaal niets gebeurd was. Volgens toeschouwers miste ze zelfs geen enkele noot en was bijna niet te merken dat er iets gebeurde. Alle aandacht voor deze show maakt Gaga waarschijnlijk niet zoveel uit; elke outfit en elke verschijning trekt de aandacht en dat Gaga niet vies is van een beetje controverse, blijkt wel uit het feit dat ze eerder met een vleesjurk op een uitreiking verscheen, of toen ze zichzelf in een ei opsloot om letterlijk opnieuw geboren te worden.

Afbeelding: Flickr account glitterandunicorns

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021