Excite

Lady Gaga maakt uitglijder op podium!

Lady Gaga draagt af en toe zulke vreemde outfits, dat het eigenlijk vragen om problemen is. Die problemen haalden Gaga in tijdens een concert in Montreal; tijdens haar optreden ging ze hartstikke onderuit.

De immens succesvolle zangeres zou drie avonden optreden in Montreal, Canada. Ze is namelijk net begonnen met haar ‘Monster Ball’ tour. Gaga zou net haar nummer Teeth gaan zingen en danste tijdens het intro op de muziek, toen ze plotseling onderuit ging. Hoewel ze een flinke klapper maakte, stond ze met behulp van haar achtergronddansers direct weer op en ging ze onverstoorbaar verder met het zingen van het nummer.

Overigens zal de val meer te maken hebben gehad met de omstandigheid dan met enige onhandigheid van de zangeres; volgens verschillende berichten was de vloer van het podium de hele avond al erg glad.

Met haar optreden in Montreal opende Lady Gaga haar nieuwe tournee, die volgt op de release van haar album ‘The Fame Monster’, de opvolger van ‘The Fame’, haar debuutalbum dat in 2008 uitkwam. Inmiddels heeft dat album haar vijf grote hits opgeleverd. De eerste single van The Fame Monster, Bad Romance, is ook alweer op weg een grote hit te worden. Ook voor haar duet met Beyoncé, Telephone, zijn de verwachtingen hooggespannen.

De zangeres zal in ieder geval nog genoeg mogelijkheden hebben om haar uitglijder in Montreal goed te maken; ze zal tijdens haar tournee in ieder geval nog in 16 Amerikaanse steden optreden en de tour afsluiten met twee concerten in de Radio City Music Hall van New York.

Afbeelding: Flickr account AFlickion

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020