Excite

Lady GaGa neemt moeder mee op tournee

Lady GaGa is begonnen aan een nieuwe tournee en neemt een bijzondere roadie mee. Vorig jaar moest de excentrieke zangeres haar tournee nog afzeggen omdat ze door haar wilde levensstijl in het ziekenhuis was beland. Dat zal dit jaar niet gebeuren, want die bijzondere roadie is niemand minder dan haar moeder.

En dus zit de 56-jarige Cynthia Germanotta in de toerbus tussen de vleesjurken, bussen nepbloed en weinig verhullende kleding. Maar dat kan haar niks schelen; de familie Germanotta heeft een Italiaanse achtergrond en is erg met elkaar begaan. Dat beaamt een vriend van de zangeres tegenover The Sun: "Ze mag dan één van de grootste en vreemdste popsterren ter wereld zijn, maar de relatie met haar ouders is heel traditioneel."

Lady GaGa houdt zich tijdens haar tournee aan een strikt dieet; heel veel drinken en nauwelijks eten. Moeder GaGa maakte zich natuurlijk zorgen en is meegegaan om erop toe te zien dat haar dochter het niet te gek maakt. Vader Joe doet ook een duit in het zakje. Hij zou het zijn dochter verboden hebben tatoeages aan de rechterkant van haar lichaam te nemen, zodat één kant van zijn dochter 'normaal' blijft.

Waarschijnlijk vindt Lady GaGa het allemaal best. Ook de zangeres zelf kan niet zonder haar familie: "Als het om liefde en loyaliteit gaat, ben ik heel ouderwets." Zo nam GaGa in het verleden haar nieuwe vriend mee naar haar ouderlijk huis, om samen met hem te logeren in haar oude slaapkamer. Grote mond, klein hartje dus.

Afbeelding: Flickr, gebruiker sofiabracho02

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020