Excite

Lady Gaga onthoofdt Kerstman

Dat Lady Gaga tegenwoordig populairder is dan de Kerstman is wel duidelijk. Tijdens een concert in Londen heeft de zangeres dat kracht bijgezet door een speelgoed Kerstmannetje kapot te bijten en te stampen.

Een fan die bij het concert aanwezig was gooide het poppetje op het podium. Lady Gaga pakte de Kerstman op en begon een verhaal over eenzaamheid en de feestdagen. Voordat de zangeres haar aanval opende zei ze: ‘Ik hou van Kerstmis maar voor mensen die zich eenzaam voelen tijdens de kerst en gewoon om iedereen tevreden te houden…’ Vervolgens verdween het hoofd van de Kerstman in haar mond.

Al snel bleek Gaga niet over erg sterke tanden te beschikken. Misschien had ze moeten oefenen op de lappen vlees die ze om zichzelf heen wikkelt in plaats van opeet. Ze kreeg het hoofd van de Kerstman niet van zijn romp. Vervolgens gooide ze het stuk speelgoed maar op de grond en zette haar allesvernietigende stilettohakken in het arme poppetje.

Tegen die brute charge was zelfs de Kerstman niet opgewassen. ‘Ik haat de feestdagen,’ sprak Gaga zichzelf tegen; ‘ik ben alleen en voel me ellendig.’ Vervolgens ging de controversiële zangeres over tot de orde van de dag.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Natalia Castaneda

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020