Excite

Lady Gaga opnieuw tegen de vlakte

Lady Gaga maakt de laatste tijd nogal wat slippertjes. Niet dat ze vreemd gaat of financieel het hoofd niet boven water kan houden. Nee, in de letterlijke zin van het woord. Eerder deze maand smakte ze al van een piano af tijdens een optreden in Houston. Onlangs in Atlanta deed ze dat nog eens dunnetjes over.

Dit maal was de boosdoener geen piano, maar haar eigen shirt. Tijdens een wild uitziende dans ontdeed de extravagante zangeres zich van het kledingstuk. Daarna bleef ze nog een tijdje met haar blonde haren heen en weer zwaaien, alvorens ze zich met stevige tred bij haar danseressen probeerde te voegen. Alleen vergat Gaga dat ze haar shirt net op het podium had gegooid.

De zangeres had nog geen drie stappen gezet of ze raakte met haar rechterhak verstrikt in het kledingstuk. Vervolgens ging ze er ook met haar linkervoet op staan en toen was het einde zoek. Als een niet-zo-sierlijke kunstschaatsster gleed Lady Gaga met haar voeten van het podium af en moest ze grote moeite doen niet helemaal tussen het publiek te belanden.

Net als eerder in Houston het geval was geweest liet de Amerikaanse zangeres zich hierdoor niet van de wijs brengen. Al snel stond ze weer op haar beide benen en huppelde ze verder richting de danseressen. Nadat ze zich eenmaal tussen de andere meisjes had gevoegd ging de show gewoon verder. Met vallen en opstaan heet dat. Bekijk hier onder de struikelpartij van Lady Gaga.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020