Excite

Lady Gaga shockeert met vleesjurk

Lady Gaga was dé grote winnares bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards en haar prijzen nam ze in ontvangst in een wel heel bijzondere jurk. De jurk was namelijk helemaal gemaakt van vlees. Het publiek had dit eerst niet eens in de gaten...

Pas toen Gaga op het podium zei dat ze nooit had verwacht dat ze ooit nog eens aan Cher zou vragen of die haar vleestasje even vast wilde houden, drong het tot de toeschouwers door dat Gaga van top tot teen gehuld was in hamlappen. Of de jurk van echt vlees is, is niet helemaal zeker, maar de kans is wel groot. Eerder werd ze namelijk al eens gespot in een bikini die gemaakt was van (echt) rauw vlees.

Dit schoot bij PETA in het verkeerde keelgat, want volgens hen stond vlees vooral voor dierenleed, bloed en geweld en dat zou niemand moeten promoten. Blijkbaar denkt Lady Gaga daar anders over en voelde ze de behoefte om dit keer voor een complete jurk te gaan.

In ieder geval zorgde de bijzondere jurk er niet voor dat de zangeres iets aan prijzen in moest leveren. In totaal werd ze dertien keer genomineerd en wist ze in ieder geval de prijzen voor de beste vrouwelijke video, de beste choreografie en de beste popvideo in de wacht te slepen. Andere winnaars waren onder meer de Amerikaanse tienersensatie Justin Bieber, Jay-Z en Alicia Keys, The Black Keys en rapper Eminem. Die laatste won de prijs voor beste man.

Afbeelding: nowpublic.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021