Excite

Lady Gaga slikt medicijn tegen kaalheid

Lady Gaga is doodsbenauwd om kaal te worden en slikt daarom een medicijn om de kaalheid tegen te gaan. Met dit medicijn hoopt de zangeres haar haaruitval te stoppen en de reeds ontstane schade te beperken, zo schrijft The Sun.

De 25-jarige Lady Gaga, bekend door haar kleurrijke kapsels en bonte verzameling aan pruiken, heeft last van haaruitval door het keer op keer verven van haar haardos. Daardoor zijn de haren van de zangeres beschadigd. Om verder haarverlies te voorkomen, is Gaga begonnen met een kuur van het medicijn Rogaine.

"In de loop van de tijd heeft Lady Gaga haar haren aan een hoop stress blootgesteld. Ze heeft er zo veel chemicaliën overheen gegooid, dat haar haarzakjes zijn beschadigd," zo citeert The Sun een anonieme bron. "Door Rogaine te gebruiken, hoopt ze wat schade te kunnen herstellen."

Volgens diezelfde bron ontdekte Lady Gaga haar haarproblemen tijdens optredens van haar Monster Ball Tour. "Wanneer ze met een kam door haar beschadigde haar ging, was er overal haar in de kam, op de grond, in haar handen." De zangeres zou backstage uit haar dak zijn gegaan.

Lady Gaga, van oorsprong een brunette, gaf onlangs zelf ook wat informatie vrij over de problemen met haar haardos. "Ik heb een chemische knipbeurt moeten ondergaan, omdat mijn blonde haar uitvalt," zei de zangeres toen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020