Excite

Lady Gaga toont tepels bij uitreiking

Wat Janet Jackson kan, kan ik ook, moet Lady Gaga gedacht hebben toen ze haar outfit uitkoos voor de uitreiking van speciale modeawards. Tijdens die uitreiking verscheen ze namelijk in een soort levensgrote panty, waarbij haar bovenlijf nog enigszins bedekt werd door een korset. Dat korset zakte echter zo ver af, dat beide tepels van de zangeres te zien waren.

In de eerste instantie leek de jurk van Gaga prima te zitten, maar tijdens het poseren voor de fotografen, waarbij Gaga regelmatig nieuwe poses aanneemt, gaat het fout: het korset zakt af en levert een aantal redelijk ongemakkelijke foto’s op. Gaga zal er zelf overigens niet van wakker liggen; tijdens de afterparty van het feest trok ze zowel het korset als de bijbehorende sleep helemaal uit en liep ze rond in de panty en een string, waarbij haar borsten wel afgeplakt waren. Desondanks liet die outfit echt helemaal niets meer aan de verbeelding over.

Gaga kwam niet alleen als gast op het festival, maar ze kreeg ook een award uitgereikt. De excentrieke zangeres – die verscheen op schoenen met plateauzolen van tenminste 30 centimeter – kreeg de award voor mode-icoon van het jaar en leek met haar outfit te proberen om die reputatie vooral hoog te houden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020