Excite

Lady Gaga vindt plastische chirurgie maar onzin

Lady Gaga werd geïnterviewd door het tijdschrift Harper's Bazaar. Daarin heeft de popster aangegeven dat ze plastische chirurgie maar onzin vindt en dat ze ook geen enkele reden ziet om iets aan zichzelf te doen. Ze geeft aan nooit iets aan zichzelf te laten fixen.

Lady Gaga is zelfs best trots op zichzelf. Veel popsterren laten iets aan zichzelf doen, zoals een borstvergroting of een neuscorrectie. Zelf heeft ze helemaal niets laten doen en ze vindt dat meer mensen een voorbeeld aan haar moeten nemen. Ze is er zelfs erg verbaasd om dat zoveel modellen en artiesten naar de plastische chirurg stappen. Ze vindt niet dat mensen hun onzekerheid kunnen aanpakken door operaties. Daar zijn andere methodes veel beter voor geschikt.

Lady Gaga vindt dat iedereen haar mag zien zoals ze is. Ze is een artiest en ze kan zelf bepalen hoe mensen haar zien. Dat kan bijvoorbeeld met opvallende outfits en kapsels en daar heb je zeker geen operatie voor nodig.

Het interview met Lady Gaga zal in het meinummer van Harper's Bazaar verschijnen. Lady Gaga is de laatste jaren enorm populair geworden. Haar liedjes hebben een vrij unieke sound, maar worden wel vergeleken met bijvoorbeeld de Pet Shop Boys. De teksten van haar nummers zijn vrij simpel en spreken daardoor veel mensen aan. Lady Gaga scoorde hits met onder anderen Pokerface, Papparazzi en Phone.

Afbeelding: Flickr account petercruise

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020