Excite

Lady Gaga weer single

Mocht je een romance met Lady Gaga ambiëren, dan is nu je kans. De excentrieke zangeres is weer single! In het BBC programma The Graham Norton Show vertelde Lady Gaga dat ze al een tijdje geen dates meer heeft gehad en dat er op het moment niemand in het spel is.

En dat betekent dus dat de relatie met barkeeper Luc Carl ook van de baan is. In juli vorig jaar leek het er weer even op dat het goed ging met de twee, maar dat blijkt dus maar schijn te zijn. En eigenlijk is dat best jammer, want de twee waren al samen voordat Gaga een grote ster werd. De timing is wel een beetje ongelukkig. Vorig jaar nog vertelde de ster, onder andere bekend van de nummers Bad Romance en Telephone, dat ze graag een droomhuwelijk met de bartender zou willen.

"Lady Gaga heeft iedereen verteld dat ze van plan is te gaan trouwen. Ze wil een traditioneel huwelijk in een Europees kasteel," zei een bron in oktober nog tegen The Sun.

Mocht je zin hebben om Lady Gaga te versieren, dan moet je wel nu je kans grijpen. De zangeres is namelijk net klaar met haar ‘Monster Ball’ tournee, maar voor je het weet heeft ze het weer te druk voor de liefde.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020