Excite

Lady Gaga wil wijn maken

Volgens dagblad The Sun houdt Lady Gaga er rekening mee dat haar zangcarrière niet voor altijd zal duren. Haar droom is om samen met haar vriend Taylor Kinney een wijngaard over te nemen in California. Een bron vertelt de Engelse krant: “Ze ziet de wijngaard als een zakelijke investering en iets waar ze met Taylor aan kan werken als haar zangcarrière tot een einde komt.”

Lady Gaga geïnteresseerd in wijn

Lady Gaga zou tijdens haar Europese tour erg geïnteresseerd zijn geraakt in wijn. Samen met haar vriend deed ze onlangs een wijnproeverij in de Sonoma Valley in de Verenigde Staten. Daar schoof ze haar interesse om zelf druiven te telen niet onder stoelen of banken. Vooral rode wijnen zijn haar favoriet. Lady Gaga wil haar favoriete Europese wijnen zelf kunnen produceren.

Dronken van rode wijn

Vorig jaar verklapte Lady Gaga dat haar favoriete tijdsbesteding met vrienden bestaat uit eten en wijn avonden: “We koken samen, drinken zes of zeven flessen en praten bij.” Volgens een bron is Gaga in haar schaarse vrije tijd alleen maar aan het koken en drinkt ze allerlei dure wijnen.

Gaga een foodie?

Toen Lady Gaga opgroeide als speelde eten een grote rol in haar leven. Zo erg dat ze er zelfs een eetstoornis aan overhield. Na een moeilijke periode heeft ze haar liefde voor lekker eten en drinken omarmd. Ze volgt nu regelmatig kooklessen en heeft de smaakpapillen van een echte chef. Een Britse banketbakker kan de expertise van Gaga beamen: “Wanneer ze niet zingt, is ze aan het koken.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020