Excite

Lady Gaga zingt voor superfan

Een van de grootste fans van Lady Gaga, Ryan Johnson, heeft de dag van zijn leven gehad. Superster Lady Gaga heeft speciaal voor hem nieuwe nummers van haar album Born This Way, gezongen.

De zangeres probeert altijd zo toegankelijk mogelijk voor haar fans te zijn, maar deze actie was zelfs voor haar wel heel bijzonder.Na afloop van een optreden mocht Johnson backstage komen. Daar kreeg hijeen voorproefje van Born This Way.

'Er zijn geen woorden die recht kunnen doen aan wat ik net heb gehoord,' liet Johnson weten. 'Lady Gaga heeft zichzelf echt overtroffen met dit album en ik had niet gedacht dat dat mogelijk was.' Volgens de fan is de muziek zo fris en bevrijdend dat het wel een nieuw muziekgenre lijkt te zijn.

De zangeres stuurde via Twitter een foto van haar en Johnson. Daarop is Johnson te zien terwijl het haar single voor het eerst beluistert. 'Een foto van mijn superfan Ryan en ik, toen hij mijn nieuwe single backstage voor het eerst hoorde. Ik houd van kleine monsters,' liet Lady Gaga weten.

Het afgelopen jaar is Lady GaGa behoorlijk druk geweest met opnames voor de cd. Via Twitter hield ze haar fans op de hoogte: 'Eindeloze melodieën, haakjes en poëzie hameren tegen mijn schedel.' Het einde is inmiddels in zicht. 'Het duurt niet lang meer, het is bijna perfect. Maar we willen niet bijna,' aldus de zangeres. Waarschijnlijk ligt het album begin 2011 in de winkels.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021