Excite

Lady Gaga’s haar valt uit van verven

Lady Gaga’s haar is haar handelsmerk, maar het lijkt erop dat de excentrieke ster dit handelsmerk iets te intensief gebruikt heeft. De zangeres heeft toegegeven dat haar haar aan het uitvallen is, omdat ze het veel te vaak geverfd heeft.

De zangeres blondeert haar van oorsprong donkere haar al jaren en als gevolg valt het uit. Ook haar extreme haarstijlen werken niet mee, want volgens experts kan ook het altijd opsteken van het haar ervoor zorgen dat het later sneller uitvalt. Wanneer dat gebeurt, wordt het haar namelijk letterlijk uit de haarzakjes getrokken, waardoor het uitvalt. Normaal gesproken gebeurt dit vooral aan de voorkant en bij de slapen, omdat het haar daar iets zwakker is. Het kan echter ook voorkomen op andere delen van het hoofd.

Er zijn wel meer dingen die Gaga niet helemaal volgens het boekje doet. Zo gaat ze altijd naar bed met haar make-up op. Dat is niet bepaald goed voor je huid, maar Gaga denkt dat de effecten bij haar wel mee zullen vallen, omdat ze gezegend is met goede genen. Ook heeft ze continu zere voeten, omdat ze altijd van die hoge hakken draagt. Aan de andere kant bruint ze nooit haar gezicht, omdat ze geen rimpels wil. Als beautytip geeft ze vrouwen mee dat ze vooral naar hun gevoel moeten luisteren en zelf iets moeten bedenken. Dan is het tenminste origineel en zeker niet saai.

Afbeelding: Flickr account GnipGnop

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021