Excite

Lange Frans krijgt nieuw programma

Het gaat weer de goede kant op met Lange Frans. Hij heeft weer een nieuwe presentatieklus gekregen. Hij komt terug bij Veronica en gaat daar het spelprogramma Face It presenteren.

Face It is afkomstig uit Japan. Tijdens deze spelshow mogen de kandidaten alleen hun hoofd gebruiken bij de uitvoering van de opdrachten. Dit maakt het resultaat erg hilarisch, aldus Lange Frans. De opnames voor het programma moeten nog beginnen, maar de opzet gaat waarschijnlijk uit van drie teams. Die hebben elke een BN’er als captain. Als presentator hoeft Frans niet mee te spelen, dus hij zal zich vooral bezig houden met het vermaken van de kijkers.

Het vorige jaar was een zwaar jaar voor Lange Frans. Zijn zakelijke conflict met Baas B bereikte een hoogtepunt en zelfs zijn vriendin werd opgepakt vanwege wapenbezit. Zij zou Baas B willen neerschieten. Achteraf bleek er sprake te zijn van een misverstand. Danielle was niet op de hoogte van het pistool dat zich in de bedrijfswagen bevond. Inmiddels kunnen Frans en Danielle zich weer voorbereiden op betere tijden, want Frans mag zich niet alleen bezig houden met dit programma, hij wordt ook weer vader.

Afbeelding: Flickr account thms.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018