Excite

Lange Frans vindt ontslag oneerlijk

Lange Frans heeft het niet makkelijk. Zijn vrouw ging vorig jaar al met een pistool achter zijn voormalige compagnon aan. Vorige maand nog was ze betrokken bij een opstootje. En nu mag Lange Frans niet langer meespelen in een musical over het roemruchte verleden van radiozender Veronica, omdat zijn privéleven hem volgens de producenten parten speelt.

Volgens een woordvoerder van Harry Kies Theaterproducties zou Frans Frederiks zijn rol in ‘Kennen Jullie Deze Nog?’ niet meer kunnen combineren met zijn turbulente thuissituatie.

Frans zelf was nogal verbaasd over het vroegtijdige einde van zijn musicaldebuut. Als je zoiets zegt over mij, wees dan in ieder geval ook eerlijk genoeg om dat te overleggen met mij“ klaagde Lange Frans gisteren bij roddelprogramma RTL Boulevard.

Ook meent hij dat er niets waar is van de beschuldiging dat hij verschillende repetities heeft gemist. ‘Ik was er gewoon van 's ochtends tot 's avonds laat. Tot gisteren heb ik ook gedacht: we gaan ervoor.’

Lange Frans neemt geen genoegen met de hele situatie en gaat stappen ondernemen tegen de organisatie.

Overigens is dit niet de eerste keer dat een acteur het stuk vroegtijdig moet verlaten. Eerder was de hoofdrol weggelegd voor Antonie Kamerling, die vorig jaar zelfmoord pleegde.

Afbeelding: Flickr, gebruiker FaceMePlS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020