Excite

'Lara Stone verlaat David Walliams'

  • © Getty Images
Supermodel Lara Stone zou haar 43-jarige echtgenoot David Walliams hebben verlaten. De 31-jarige Nederlandse zou samen met haar tweejarige zoontje Alfred en hondje Bert de echtelijke woning hebben verlaten. In de eerste instantie zou het gaan om een proefscheiding. Walliams lijkt er in de tussentijd alles aan te doen om zijn vrouw weer voor zich te winnen.

Hij zou helemaal kapot zijn van het nieuws. Hoewel ze al langere tijd niet samen in het openbaar gezien waren, komt het nieuws van de scheiding toch nog als een verrassing voor veel mensen in de omgeving van het stel. Ze leken namelijk vanaf het eerste moment dat ze elkaar leerden kennen ontzettend gelukkig. Met name David hoopt erop dat het echt om een hobbeltje in de weg gaat, dat ze samen kunnen verhelpen, zeker omdat er ook een kind in het spel is.

David en Lara leerden elkaar in 2009 kennen en het klikte eigenlijk meteen al. Nadat ze samen een voetbalwedstrijd van Chelsea bezochten, stuurde David Lara zoveel bloemen, dat haar hele huis ermee gevuld kon worden. Lara was erg zenuwachtig over hun eerste date, maar het ging ontzettend goed. De twee bleken hun gevoel voor humor te delen en nog geen jaar later besloten de twee te trouwen.

In 2012 bleek Lara zwanger te zijn van hun nu tweejarige zoontje Alfred en dat leek de bekroning van hun geluk te zijn. David was ontzettend blij dat hij vader zou worden en ook Lara keek er erg naar uit. Vorig jaar vertelde Lara in een Nederlands tijdschrift nog dat ze zich erg gezegend voelde met een geweldige echtgenoot, een prachtig kindje, een leuke hond en een geweldige baan. Inmiddels lijkt het tij dus echter gekeerd te zijn en is ze niet meer helemaal happy met haar leven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021