Excite

Lena nuchter over succes

De 19-jarige Lena Meyer-Landrut die in mei het Eurovisie Songfestival won, gaat erg nuchter om met haar plotselinge succes. Ze neemt het allemaal niet te serieus, zegt ze zelf.

Voor Lena betekende het winnen van het songfestival een heuse doorbraak. Vanaf dat moment werd haar muziek internationaal gedraaid en wordt ze regelmatig uitgenodigd voor interviews. Over al deze veranderingen denkt ze liever niet teveel na, want als ze dat doet, zou ze ook na gaan denken over wat er fout zou kunnen gaan, met het gevolg dat ze zichzelf gek zou maken.

Natuurlijk scheelt het dat ze voor het songfestival ook al op weg was naar sterrendom; ze werd unaniem gekozen tot inzending voor het festival. Nadat ze hier won met Satellite, kwam haar cd uit. Met zowel het nummer als de cd wist ze de Europese hitlijsten te bestormen.

Lena is wel al druk bezig met de toekomst. Zo zou ze graag op haar volgende album meer eigen nummers willen zingen en mogelijk komt er dan ook een tournee. Daarnaast kan het zijn dat ze in de verre toekomst ook in het Duits gaat zingen, maar voorlopig houdt ze het nog even bij Engels.

Wat ze in ieder geval niet gaat doen is poseren voor de Playboy. Dit is opvallend, want vorig jaar bleek dat ze al praktisch naakt gefigureerd had in een bekende Duitse serie. Lena zegt nu echter dat ze het niet wil doen; ze heeft er geen zin in.

Afbeelding: Flickr account Daniel Kruczynski

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020