Excite

Leona Lewis geslagen door mannelijke fan

Leona Lewis, de winnares van de Britse X Factor van 2006, is tijdens een signeersessie van haar nieuwe boek geslagen door een mannelijke fan. De 24-jarige zangeres moest aan haar verwonding behandeld worden. De fan is in de boeien geslagen.

Lewis was al een uur lang handtekeningen aan het zetten toen de man, die op dat moment al vijf uur in de rij stond, aan de beurt was. Toen ze zijn boek getekend had en opkeek om het boek terug te geven, gaf hij haar plotseling een klap in het gezicht. Leona sloeg direct haar handen voor haar gezicht en barstte in tranen uit.

Toen ze afgevoerd werd door haar beveiligingsmensen was duidelijk te zien dat haar gezicht opgezwollen was en dat ze huilde. De fans die het incident zagen gebeuren waren stomverbaasd. Volgens één van hen riep de man voor hij haar sloeg dat hij van haar hield en riep zij terug dat ze niet van hem hield. Volgens een andere fan werd er helemaal niets gezegd en sloeg de man de zangeres vanuit het niets.

De zangeres is zo geschrokken, dat ze op het moment haar huis niet durft te verlaten. Haar afspraken zijn de komende tijd veelal afgezegd. Dit had niet op een slechter moment kunnen gebeuren; Lewis zou binnenkort haar nieuwe album uitbrengen. Naast het feit dat dit natuurlijk een leuke tijd zou moeten zijn, horen hier ook verschillende promotionele activiteiten bij. Volgens de Engelse kranten is de geplande tour door Duitsland afgezegd.

Afbeelding: Flickr account Joe Mad

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018